Diner “Rondje door de zaak”
Dit concept bestaat uit diverse fingerfood gerechten, die zowel lopend als zittend genuttigd kunnen worden. Dit avondvullend diner bestaat uit een 8-gangen menu, die verspreid over de avond uitgeserveerd zal worden.
Voorgerecht
Vitello tonato met kappertjes, pijnboompitjes, uitjes en bieslook
Tussengerecht
Lauwwarme geitenkaas salade met honing en walnoten
Tussengerecht
Coquilles met Hollandaise saus en zeekraal
Hoofdgerecht 1
Gefrituurde gamba’s met kokosrijst en pittige ketjapdressing
Hoofdgerecht 2
Kipspiesje met kerrie roomsaus en een timbaaltje couscoussalade
Hoofdgerecht 3
Dun gesneden lamshaas met thijmjus en een aardappeltaartje
Nagerecht 1
Kaasplateau met gorgonzola, camembert, Old Amsterdam en vijgenbrood
Nagerecht 2
Chocolade mousse of panna cotta met vruchtencoulis
Prijzen per persoon € 35,00