hamburger

Diner “Rondje door de zaak”

Dit concept bestaat uit diverse fingerfood gerechten, die zowel lopend als zittend genuttigd kunnen worden. Dit avondvullend diner bestaat uit een 8-gangen menu, die verspreid over de avond uitgeserveerd zal worden.

Voorgerecht
Runder carpaccio met kappertjes, pijnboompitjes, truffelmayo en Parmezaanse kaas

Tussengerecht
Lauwwarme geitenkaas salade met honing en walnoten

Tussengerecht
Tongrolletje met kreeftensaus

Hoofdgerecht 1
Gefrituurde gamba’s met kokosrijst en pittige ketjapdressing

Hoofdgerecht 2
Kipspiesje met kerrie roomsaus en een timbaaltje couscoussalade

Hoofdgerecht 3
Dun gesneden eendenborst met honing/thijmjus en een aardappeltaartje

Nagerecht 1
Kaasplateau met gorgonzola, camembert, Old Amsterdam en vijgenbrood

Nagerecht 2
Chocolade mousse of panna cotta met vruchtencoulis

Prijzen per persoon € 356,95