hamburger

Enerverende evenementen en spetterende feesten

Met regelmaat wordt Spektakel Zwijndrecht omgetoverd tot een evenementenhal waar je geniet van alles wat je geboden wordt. Voor je komende bruiloft bijvoorbeeld. Je jurk kiezen, het mooiste boeket en de fraaiste corsages. Of alvast de sfeer opdoen tijdens de vakantiebeurs. Uiteraard geniet je ondertussen van de prima horeca mogelijkheden in Spektakel.

En met regelmaat organiseren we een spetterend feest. Altijd gebaseerd op een thema: disco, seventies, Q-Music. Een feest met een waanzinnige sfeer, licht en geluid, gezellige mensen, lekkere hamburgers. Spektakel, de hele avond spetterend. Het is ook mogelijk uw eigen feest te organiseren of te laten organiseren

bg3Wanneer?

We houden het zo actueel mogelijk, dat is wat het juist zo leuk maakt, daarom hebben we geen vaste agenda maar barsten we van de verrassingen. Elk feest wordt aangekondigd op de site en met posters in GrandBras, de lunchroom in het Hof van Holland. Zorg in elk geval dat je altijd van te voren kaarten bestelt, het wordt nogal eens gezellig druk.