Diner “Rondje door de zaak”
Dit concept bestaat uit diverse fingerfood gerechten, die zowel lopend als zittend genuttigd kunnen worden. Dit avondvullend diner bestaat uit een 8-gangen menu, die verspreid over de avond uitgeserveerd zal worden.
Voorgerecht
Runder carpaccio met kappertjes, pijnboompitjes, truffelmayo en Parmezaanse kaas
Tussengerecht
Lauwwarme geitenkaas salade met honing en walnoten
Tussengerecht
Tongrolletje met kreeftensaus
Hoofdgerecht 1
Gefrituurde gamba’s met kokosrijst en pittige ketjapdressing
Hoofdgerecht 2
Kipspiesje met kerrie roomsaus en een timbaaltje couscoussalade
Hoofdgerecht 3
Dun gesneden eendenborst met honing/thijmjus en een aardappeltaartje
Nagerecht 1
Kaasplateau met gorgonzola, camembert, Old Amsterdam en vijgenbrood
Nagerecht 2
Chocolade mousse of panna cotta met vruchtencoulis