hamburger

Spektakel Zwijndrecht: ruimte volop

Met zijn ruim 300 m2 oppervlakte is Het Theater de grootste zaal van Spektakel. Deze indrukwekkende ruimte heeft als uniek voordeel dat het over een tribune beschikt.

Het Theater is voorzien van een complete en professionele technische installatie die uw evenement met licht en geluid tot een waar spektakel maakt. De trekkenwand installatie (theater technische hijsinstallatie) maakt het eenvoudig om snel decorwisselingen uit te voeren. Het Theater is met deze op maat inzetbare middelen uitermate geschikt voor actieve lezingen, symposia, (product) presentaties, optredens of een disco-avond met DJ.

De tribune is inschuifbaar waardoor deze zaal nog meer mogelijkheden biedt. Er kunnen meerdere bars geplaatst worden en je kiest uit verscheidene opstellingen: met statafels, een restaurantopstelling, de theateropstelling. Voor elke gelegenheid zijn er volop actieve mogelijkheden zoals geheel verzorgde thema-avonden, een walking-diner, de presentatie voor een grote groep gasten, de feestavond voor het personeel met live muziek en buffet.

Capaciteit van het Theater:
Theateropstelling: 231 gastentheater3
Restaurant-opstelling: 200 gasten
Opstelling met Statafels: 400 gasten

Aangrenzend aan Het Theater bevinden zich twee kleedkamers die elk voorzien zijn van wastafels, douches, toiletten, schminkspiegels, passpiegels en kledingrekken.

Voor overige en technische informatie over de zalen, klik hier